Methodiek

Op een doordachte wijze werken aan jouw ontwikkeling! 

Maatwerk.

Iedere voetballer is uniek met zijn/haar eigen kwaliteiten en vaardigheden. Iedere trainer-coach is uniek en heeft eigen ideeën over voetbal. Iedere club heeft een eigen, unieke identiteit. Iedere voetballer of trainer-coach verdient het dan ook om door middel van videoanalyse begeleid te worden in de persoonlijke ontwikkeling op een persoonlijke wijze. S.J.V. Video & Coaching levert videoanalyses op maat voor elk niveau in het voetbal. Om te kunnen voldoen aan jouw behoeften werkt S.J.V. Video & Coaching met verschillende modules, zodat jij de begeleiding krijgt die het beste past bij de door jou opgestelde doelen.

jhan castillon xWbnIW ma0 unsplash scaled
Overzicht

Je blik verruimen.

S.J.V. Video & Coaching komt naar jouw wedstrijd toe en neemt deze op met een videomast van 6 meter hoog. De videomast zorgt voor overzichtelijke beelden, waardoor het gemakkelijk wordt om een wedstrijd tactisch te analyseren. Het is ook mogelijk om zelf beelden toe te sturen waarna S.J.V. Video & Coaching op basis van jouw wensen de beelden codeert en analyseert.

Ontwikkelen op jouw manier.

Hoe voldoet S.J.V. Video & Coaching aan jouw behoeften? Door mogelijkheden te benutten en te luisteren naar jouw input. Wil je jouw eigen beelden vergelijken met die van een topspeler die op dezelfde positie speelt? Wil je al jouw balcontacten in beeld hebben? Heb je behoefte aan het bespreken van de beelden met een videoanalist of een andere trainer-coach door middel van een online meeting? Wil je als trainer-coach alle vrije trappen of corners in beeld hebben? Wil je naar iedere speler gepersonaliseerde clips kunnen sturen? Of wil je juist een tactische bespreking voorbereiden inclusief getekende beelden? Het kan allemaal.

jc gellidon dBGnp 1