Modules voor de gehele club

Videoanalyse is uit het hedendaagse (top)voetbal niet meer weg te denken. S.J.V. Video & Coaching maakt videoanalyses beschikbaar voor iedere club op ieder niveau.

Kies een module die past bij jouw club.

S.J.V. Video & Coaching maakt het gebruik videoanalyse beschikbaar voor iedere club op ieder niveau. Hoe? Door te luisteren naar de behoeften van de club, de trainer-coaches en de spelers. S.J.V. Video & Coaching werkt vanuit een gestructureerd plan dat is gericht op de ontwikkeling van het individu in relatie tot de teamontwikkeling. Dit vertaalt zich naar analyses die toegespitst zijn op de behoeften van het individu, zonder het beleid van de club uit het oog te verliezen.

Wilt u videoanalyse inzetten voor de seniorenselectie? Of juist voor jeugdteams, zowel selectieteams als teams in de breedtesport? Wilt u dat spelers uit het geanalyseerde elftal aparte clips van zichzelf ontvangen of wilt u juist trainer-coaches helpen met het ontwikkelen van hun speelwijze? Alles is mogelijk. Kies vandaag nog voor één van onderstaande modules en zet met uw club de volgende stap. Uiteraard biedt videoanalyse ook geweldige mogelijkheden voor uw sponsoren om in beeld te komen! Heeft u andere, specifieke wensen? Neem dan contact op! S.J.V. Video & Coaching bespreekt graag de mogelijkheden met u.

1
2
3
4
5
6
Beelden worden door de club aangeleverd
S.J.V. Video & Coaching filmt op locatie
Codering van de teamfuncties (AAN, OAV, VER, OVA)*
Volledige codering van wedstrijdsituaties (vrije trappen etc.)
Individuele codering
Individuele codering + bewerkte/getekende beelden
1-op-1 bespreken van de beelden
Trainingsvoorstel voor de komende periode

De club krijgt altijd de beelden van de gehele wedstrijd aangeleverd.

* AAN = Aanvallen, OAV = Omschakelen van aanvallen naar verdedigen, VER = Verdedigen, OVA = Omschakelen van verdedigen naar aanvallen