Over S.J.V. Video & Coaching

Doelen stellen, hard werken, evalueren, bijschaven, repeat.

Bij S.J.V. Video & Coaching sta jij centraal.

S.J.V. Video & Coaching is in staat om videoanalyses op maat aan te leveren door te werken vanuit verschillende modules. Hoe ‘diep’ je op een wedstrijd of wedstrijdsituatie in wilt gaan, dat is aan jou. Kijk bij de modules voor meer informatie!

jc gellidon dBGnp5jPREA unsplash scaled
jhan castillon xWbnIW ma0 unsplash

Persoonlijke begeleiding op maat.

jeffrey f lin cZAUZK7thoo unsplash

Genieten is een belangrijk onderdeel van het proces.

De mens achter de voetballer of trainer-coach als uitgangspunt.

dimitri houtteman cMYFJ95TY E unsplash

Een doel is een droom met een deadline.

raja tilkian MTmiuPigzes unsplash

FAQ.

Hier kun je de antwoorden op veelgestelde vragen vinden. Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Alle beelden worden geanalyseerd door de eigenaar van S.J.V. Video & Coaching, Jeffrey Verweij. Ik ben in 2017 afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding te Amsterdam. Tijdens deze opleiding heb ik de minor Sportcoaching gedaan en heb ik mijn UEFA-B trainerslicentie behaald. Daarnaast heb ik de opleiding Videoanalist B van de KNVB afgerond. Als trainer-coach heb ik gewerkt in de de jeugdopleidingen van o.a. s.v. ARC, Alphense Boys en FC Den Bosch. Momenteel begeleid ik trainer-coaches met hun ontwikkeling bij verschillende verenigingen en geef ik trainingen aan de voetbalklassen op het Scala College te Alphen aan den Rijn.

Ieder individu, ieder team en iedere club is anders en heeft andere wensen. Vandaar dat S.J.V. Video & Coaching graag een offerte op maat voor je maakt.

Ja, dit kan. Deze beelden kunnen online worden toegestuurd, maar als je dit liever via bijvoorbeeld een USB-stick aanlevert dan kan dat natuurlijk ook.

Om een goede analyse van de beelden te kunnen maken is het belangrijk om een zeker overzicht over het veld te hebben. Voor het maken van de beste beelden voor analyses raadt S.J.V. Video & Coaching aan om de beelden vanaf een verhoogde plek te maken, bij voorkeur ter hoogte van de middenlijn.

Heb je een specifieke wens die niet vermeld staat op de website, neem dan contact op met S.J.V. Video & Coaching middels het contactformulier. S.J.V. Video & Coaching gaat dan de mogelijkheden onderzoeken om te kijken hoe we aan jouw wens kunnen voldoen.